BeachBrancheBarbecue%3A+Volleybal%2C+Powerkiten+%26+Archery+Shoot+outs
Nieuws

BeachBrancheBarbecue: Volleybal, Powerkiten & Archery Shoot outs

De Beach Branche Barbecue is hét ultieme relatie evenement van EventBranche. Een dag en avond vol sportieve activiteiten, entertainment en overheerlijke barbecue concepten. Flitz Events, gespecialiseerd in bedrijfsuitjes op het strand, verzorgd deze dag niet alleen het bekende volleybaltoernooi maar ook andere activiteiten.



Powerkiten

Lekker een dagje uitwaaien op het strand langs het water? Vliegeren / Powerkiten is de ultieme uitdaging voor iedereen die houdt van strand en wind. Er wordt gebruik gemaakt van Nasawings en matrassen in alle soorten en maten. We leren je de speciale vliegers op een veilige manier te besturen en natuurlijk leren we je een heleboel leuke trucjes! De vliegers hebben we in alle soorten en maten. Kleine vliegers voor mensen die heerlijk willen ontspannen. En grotere voor mensen die gaan voor het extreme en de kracht van de wind zelf willen ervaren. Iedereen kan zelf bepalen met wat voor vlieger hij of zij wilt vliegeren. In deze 2 uur leren wij iedereen vliegeren of powerkiten op het strand van Scheveningen. Let op! Maximaal 30 plekken

Archery Shoot Out
Shoot out is een mix tussen paintball en trefball.  De pijl bestaat uit een zacht kussen ook wel LARP pijlen genoemd, hierdoor kan je zonder echte schade aan elkaar te richten toch voor een echte Robin Hood spelen. Samenwerken staat voorop bij shoot out, probeer samen met je team alle doelen zo snel mogelijk om te schieten zonder geraakt te worden door je tegenstander! Schiet jij met je team alle doelen om? Dan winnen jullie de Archery wars a-tag!!! Let op! Maximaal 18 plekken​​

Volleyballen
Jaarlijks zijn er ruim 30 volleybalteams, van bureaus tot toeleveranciers, die als bedrijf tegen elkaar strijden voor de winst. Tussen 14.00 uur en 17.00 uur vindt er een volleybaltoernooi plaats op het strand. Afgelopen jaar deden er ruim 300 deelnemers in 23 verschillende teams mee!

Het is mogelijk om zelf teams samen te stellen. Schrijf je in met minimaal 6 personen en formeer je eigen bedrijfsteam, bedenk een leuke naam, trek opvallende kleding aan en ga trainen! Ook kan je je opgeven wanneer je alleen bent dan zorgen wij ervoor dat je in een leuk team terecht komt.

LET OP!
Zorg dat je om 13.30 uur klaar staat anders kunnen we deelname aan het volleybal toernooi NIET garanderen. Omkleden kan bij het Beachstadium of bij de naastgelegen surfschool.

 

AANMELDEN VOOR BOVENSTAANDE ACTIVITEITEN?
KOOP NU JE TICKETS EN GEEF IN HET INSCHRIJFFORMULIER AAN WAAR JE VOORKEUR NAAR UIT GAAT


 

De BeachBrancheBarbecue 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende partners:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.